Komunikačné technológie a aktuálne trendy na trhu pracovnej sily - Retová, Janette
Rozvoj informačných a komunikačných technológií (IKT) pomocou e-work. Definícia e-work (telecommuting alebo telework) podľa Jacksona a Wielena. Výhody a nevýhody e-work. Zvyšovanie podielu e-work na trhu práce celosvetovo i na Slovensku.