Zostavenie mimoriadnej účtovnej závierky z pohľadu dane z príjmov - Silná, Renáta, 1981-
V období globalizácie dochádza stále častejšie k mimoriadnym udalostiam v živote obchodných spoločností, ku ktorým je potrebné pristupovať i z daňového hľadiska. Daňové priznanie a zdaňovacie obdobie pri likvidácii, konkurze a reštrukturalizácii a pri zrušení spoločnosti bez likvidácie.