Technológia „presence“ – nová forma videokonferenčného vzdelávania - Mlynčár, Vladislav, 1962-
Technológia "Presence", nová forma technológií v oblasti videokonferenčných zariadení. Charakteristika a rozdelenie. Videokonferenčné systémy "TelePresence" a "RealPresence". Kompletné videokonferenčné zariadenia na kľúč. Komponenty pre vytvorenie videokonferenčnej miestnosti.