Videokonferencia – nástroj komunikácie,vzdelávania a prenosu digitálnych dát - Mlynčár, Vladislav, 1962-
Nástroj rýchlej komunikácie medzi vzdialenými miestami. Využitie v politickej, právnej, ekonomickej, vzdelávacej oblasti. Pripojenie prostredníctvom „multipointu”. Ďaľšie možnosti a výhody.