E-learningový skúšobný systém vyhodnocovania slovných odpovedí - Poláček, Marian
Elektronický skúšobný systém. Automatické vyhodnocovanie odpovedí. Alternatívne nastavenia systému. Skúšobný formulár. Náčrt niektorých problémov pri realizácii a vyhodnocovaní. Príklady situácií.