Dane a účtovníctvo v piatom roku členstva Slovenskej republiky v Európskej únii
Medzinárodná administratívna pomoc a spolupráca medzi SR a členskými štátmi EÚ bola vykonávaná formou výmeny informácií, vykonávaním simultánnych a multilaterálnych kontrol, vzájomného vymáhania pohľadávok a vymeny informácií o postupoch a skúsenostiach pri odhaľovaní daňových podvodov a v boji proti daňovým únikom.