Vzdelávanie v období recesie - Potisková, Ingrid
Rozvoj a vzdelávanie pracovníkov ako jedna z kľúčových hodnôt každej organizácie. Obdobie recesie. Nachádzanie perspektívnych smerovaní na trhu. Certifikácia informálne získaných vedomostí a zručností. Príprava pracovníkov pre budúcnosť. Konkurenčná výhoda. Celoživotné vzdelávanie.