Typy ukazovateľov produkcie - Chajdiak, Jozef
Postup výpočtu jednotlivých typov ukazovateľov produkcie a ich štruktúra: typ celkovej produkcie, typ pridanej hodnoty, typ čistej produkcie, typ čistých peňazí, EBITDA, typ výsledok hospodárenia.