Holding - Harumová, Anna, 1955-
Koncern, holding a holdingová spoločnosť. Delenie holdingov podľa zamerania, činnosti a finkcií materskej spoločnosti, podľa organizačnej štruktúry a výrobného zamerania. Základné dôvody vzniku holdingov. Výhody a nevýhody holdingu. Porovnanie postavenia dcérskych spoločností a vnútorných organizačných jednotiek. Prehľad holdingových spoločností a skupín podnikov na svete v súčasnosti.