Zahraničný obchod Slovenska s jeho najväčšími obchodnými partnermi - Hoffmann, Pavel
Príklady základných kategórií zahraničného obchodu. Saldo obchodnej bilancie a obrat. Štruktúra a medziročný (reťazový) index