Zabezpečenie obchodnoprávnych záväzkov - banková záruka - Jakubovič, Daniel
Banková záruka - pojem, vznik bankovej záruky, spoločná banková záruka. Právny vzťah veriteľa a banky, dlžníka a banky, veriteľa a dlžníka. Zánik bankovej záruky.