Make money on-line with an effective marketing strategy - Hasan, Jamal
Tlačové spravodajstvo ako možnosť internetových marketingových stratégií. Pridávanie pridruženej alebo URL adresy k webovej stránke alebo Blogu. Odovzdanie vydavateľovi tlačového spravodajstva ako PRWeb.com. Efektívna marketingová stratégia. Zvýšenie predaja. Detaily o produkte a službe.