Analysis of information bookkeeping - Hasan, Zohora
Základné informácie o vedení účtovnej agendy. Podnikové účtovníctvo. Údaje predchádzajúcich období. Vzťahy medzi účtovným a predpokladaným výsledkom. Zaznamenávanie denných účtovných prípadov. Účtovné knihy a účtovné výkazy. Možnosti a spôsob vedenia účtovníctva.