Ekonomika spoločnosti založenej na vedomostiach a rozhodovanie - Arbe, Tatiana
Utváranie znalostnej ekonomiky a spoločnosti. Nový model ekonomického vývoja a rozhodovanie. Transnacionálne spoločnosti, inovácie a nový spôsob vládnutia.