Pracovná porada pedagogických zamestnancov účelne, efektívne, cieľovo - Pasternáková, Lenka
Pracovné porady v školách a v školských zariadeniach. Účelnosť pracovnej porady. Organizácia a priebeh pracovnej porady. Typy a ciele porady. Schopnosť komunikácie. Záver pracovnej porady. Najčastejšie chyby vo vedení porád.