Riadenie pedagogického rozvoja v škole z hľadiska uplatňovania kľúčových kompetencií žiakov nutnosť zmien v zaužívaných prístupoch - Uhereková, Mária
Pedagogický rozvoj v rámci strategických zámerov. Nové pracovné postupy a kvalita procesu vyučovania. Realizácia výskumnej úlohy s názvom Triedny manažment z hľadiska zabezpečovania kľúčových kompetencií žiakov. Závery a odporúčania výskumu.