Význam komunitnej práce pre vývoj žiakov rómskeho etnika komunita nástrojom rozvoja - Soroková, Tatiana
Problém integrácie rómskych detí do vzdelávacieho procesu. Analýza psychologicko-ekonomickej situácie rómskeho obvyvateľstva. Komunitná práca a zásady komunitného rozvoja. Zákon a sociálna pomoc. Legislatíva.