Investičný projekt - preferencia a hodnotenie efektívnosti - Markovič, Peter, 1974-
Vybrané metódy hodnotenia investičných projektov. Proces porovnávnia, vzťahy a väzby voči ostatným projektom. Efektivita a kapitálové výdavky. Kvalitatívne a kvantitatívne požiadavky investičného projektu. Cash flow a index hodnoty.