Rozhodovanie a systematické chyby (II.): reprezentatívnosť - Šinský, Michal
Ako vhodne posúdiť a vybrať kandidáta na pozíciu finančníka. Kategórie a ciele rozhodovania. Informačná reprezentatívnosť. Subjektívne a objektívne rozhodovanie. Komplikované a obsiahle informácie. Stereotypné uvažovanie. Príklady podnikovej praxe.