Manažment hodnoty hotelových zariadení - Jakubec, Miroslav
Analýza špecifických činností pri podnikaní v hoteliérstve. Typy a ohodnotenia v hotelovom priemysle. Spracovanie benchmarkingu. Hotel ako podnik. Produkt a marketing. Metóda optimalizácie zisku (yield management).