Vizuální nelineární rekurentní analýza a její aplikace na český akciový trh - Kodera, Jan
Aplikácia kvantitatívnej rekurenčnej analýzy na dátach získaných z českého akciového trhu ako alternatívny prístup na zistenie deterministického správania sa finančných radov k prístupu využitému v prácach Trana a Trešla.