Návod, ako sa stať dvojkou - Žitňanský, Eduard
Dohoda amerických spoločností Microsoft a Yahoo! na spolupráci v internetovom vyhľadávaní. Používanie spoločného vyhľadávača a reklamného systému za účelom rozdelenia zisku. Úspory prevádzkových nákladov. Zvýšenie trhového podielu nového vyhľadávača a dosah na nových zákazníkov.