Od parity kupní sily k Natrexu - případ české koruny - Škop, Jiří
Teoretické prístupy k rovnovážnemu menovému kurzu. Naterx model jeho teoretická špecifikácia a jeho rozšírenie na malú otvorenú ekonomiku. Empirický odhad Natrexu. Súčasná odchylka kurzu a historický a súčasný vývoj Natrexu.