Dopravcovia čakajú na prepojenie RFID a satelitnej navigácie - Adamčíková, Zdenka
Podpísanie kontraktu na vynesenie štyroch satelitov európskeho navigačného systému Galileo na obežnú dráhu. Možnosť prepojenia satelitnej technológie s rádiofrekvenčnou identifikáciou (RFID). Hybridné štítky - tovar pod kontrolou. Odskúšanie prepojenia RFID a satelitnej technológie nemeckou spoločnosťou. Plnohodnotné uvedenie Galilea do prevádzky predpokladané v roku 2013. Satelitné navigačné systémy vo svete.