Systémy měnových kurzů, jejich volba v tranzitivních ekonomikách a dopady na vývoj inflace a ekonomického růstu - Durčáková, Jaroslava
Klasifikácia systémov menových kurzov a zásadné trendy ich faktického vývoja v období 1999-2007. Volba kurzových systémov v tranzitívnych ekonomikách v období 1999-2007. Empirická analýza vzťahu vývoja devizového kurzu, inflácie a reálneho ekonomického rastu.