Analýza čínskeho investičného prostredia - Zábojník, Stanislav, 1984-
Swot analýza čínskeho investičného prostredia. Najväčšie riziko spájajúce sa s investičnými aktivitami - nedostatočná ochrana duševného vlastníctva. Súčasné trendy pôsobiace na priame zahraničné investície. Teritoriálna a sektorová štruktúra prílevu PZI.