Vplyv energetickej krízy na vybrané rozvojové krajiny - Lacek, Dušan
Pozícia Číny a jej energetiky v hospodárskej kríze. Argentína a energetická kríza. Situácia afrického kontinentu v energetickom sektore. Zmluva o energetickom partnerstve podpísaná medzi predstaviteľmi Európskej komisie a Africkej únie.