Medzinárodný rozmer podnikateľskej etiky - Škorvagová, Simona
Vymedzenie podnikateľskej etiky. Rozdiely medzi Európou, Áziou a USA z pohľadu podnikateľskej etiky. Kultúrna rozmanitosť regiónov sveta a problém nájdenia globálnej roviny etiky.