Presadzovanie národných záujmov na pôde Svetovej obchodnej organizácie - Silná, Zuzana
Možnosť presadzovania národných záujmov prostredníctvom rokovaní na pôde Svetovej obchodnej organizácie (WTO). Tzv. zelené miestnosti - osobitosť ministerských rokovaní. Presadzovanie záujmov členmi organizácie. Analýza typov skupín, ktoré členovia WTO vytvárajú.