Priority ekonomickej integrácie Ukrajiny na priestoroch SNŠ - Oleksik, Ivan
Integračné snahy Ukrajiny a zapojenie sa do systému regulovania medzinárodných vzťahov. Strategický význam spolupráce v rámci SNŠ. Rozčlenenie hospodárskeho priestoru SNŠ. Charakteristika hospodárskej spolupráce Ukrajiny s niektorými štátmi SNŠ. Dynamika zahraničného obchodu Ukrajiny (2001-2006). Diferenciácia ukazovateľov na jedného obyvateľa v štátoch SNŠ v r. 2005.