Analýza maloobchodu, maloobchodných reťazcov a maloobchodných formátov v strednej Európe so zameraním na Slovensko, Česko, Maďarsko a Poľsko - Medňanský, Ladislav
Analýza vybraných problémov stratégií obchodných korporácií na trhoch strednej Európy. Zhodnotenie histórie ich podnikania na európskom trhu, súčasná situácia a perspektívy do budúcnosti. Potenciálne formáty, ktoré sú a budú najatraktívnejšie pre maloobchodné reťazce.