Teritoriálne a komoditné zameranie zahraničného obchodu Tanzánie - Ratkovská, Gabriela
Pohľad na zahraničný obchod Tanzánie z pozície teritoriálnej a komoditnej štruktúry. Najdôležitejšie charakteristiky tovarovej štruktúry a zahranično-obchodných vzťahov tanzánskej ekonomiky. Najzávažnejšie nedostatky v štruktúre zahraničného obchodu Tanzánie.