Švédske předsednictví Evropské unii v roce 2009 výzvy, plány a očekávání - Brunclík, Miloš
Plány a ciele švédskeho predsedníctva v EÚ. Životné prostredie, kľúčová priorita a dôležitá téma. Zahraničná politika Švédska. Sprostredkovanie záujmov EÚ a ich vyváženosť.