Nová generácia nástrojov pre manažérov a podnikových analytikov - Čarnický, Štefan
Stručné vymedzenie novej generácie nástrojov pre manažérov a podnikových analytikov a prezentácia hlavných výhod a možností využitia týchto nástrojov v slovenských podmienkach.