Pákistán: jaderná velmoc bojující s islámskými radikály - Kotrbáček, Pavel
Postavenie pakistanskej vlády v medzinárodno-politickom priestore. Vzťahy Pakistanu s Talibanom. Parvíz Mušaraf a boj s islamskými radikálmi. Demokratická vláda prezidenta Zardáriho. Finančné prostriedky americkej vlády. Terorizmus a pakistanská spoločnosť.