Prečo pracovníci vrcholového manažmentu potrebujú exkluzívne informačné systémy - Čarnický, Štefan
Exekutívne informačné systémy a faktory podmieňujúce ich nutnosť. Základné funkčné možnosti a výhody EIS. Rozvoj EIS v podnikovej praxi na Slovensku.