Vybrané aspekty riadenia ponuky slovenských priemyselných podnikov - Kita, Jaroslav
Objasnenie vybraných aspektov riadenia ponuky z hľadiska priemyselných podnikov rôznych veľkostných typov, ktoré pôsobia v Slovenskej republike. Výsledky prieskumu, ktorého sa zúčastnilo 476 podnikov všetkých veľkostí pôsobiacich v rôznych odvetviach národného hospodárstva na Slovensku. Dotazníkový prieskum obsahoval otázky týkajúce sa všeobecných informácií o podniku, ostatné brali do úvahy predaj a obchodné rokovanie, segmentáciu trhu, informácie o zákazníkoch, vzťahy zákazník - dodávateľ, organizáciu predaja v podniku.