Kjótsky protokol a jeho previazanosť s podnikmi - Urblíková, Daniela
Obchodovanie s kvótami emisií CO2. Prehľad právnych noriem a vyhlášok, ktoré určujú podmienky obchodovania pre slovenské podniky. Prehľad najväčších znečisťovateľov v SR.