Vplyv noriem ISO 9000 na evidenciu nákladov na kvalitu - Pudło, Patrycja
Prehľad existujúcich modelov nákladov na kvalitu. ISO 9000 a náklady na kvalitu. Záujem o evidenciu nákladov na kvalitu a hlavné prínosy a prekážky v spomenutej evidencii v slovenských podnikoch.