Underpricing: fenomén spojený s realizací IPO - Meluzín, Tomáš
Underpricing - jedna v súčasnosti z najdiskutovanejších tém spojená s IPO (Initial public offering - prvotná verejná ponuka). Dopad underpricingu na emitujúce spoločnosti a ich akcionárov. Underpricing na vybraných akciových trhoch. Priemerná hodnota underpricingu v krajinách Európy a mimo Európy. Teoretické prístupy k vysvetleniu existencie underpricingu.