Prognózy průběhu globální ekonomické krize a rozdíly v koncepcích stimulačních programů - Sereghyová, Jana
Súčasná kríza paralyzuje fungovanie medzibankových úverových vzťahov. Prepad ekonomiky vyspelých štátov a dopad na ekonomiku rozvojových zemí. Ďaľší priebeh globálnej krízy. Stimulačné programy členských štátov EÚ. Americký revitalizačný program. Ciele a zámery čínskeho ekonomického programu. Opatrenia monetárnej politiky vyspelých štátov. Riziká spojené so zmenou podmienok.