Podstata švarcsystému, jeho výhody a rizika - Vlach, Jan
Švarcov systém, pomenovaný podľa podnikateľa Švarca. Rozdiel medzi samostatne zárobkovo činnou osobou (SZČO) a zdanlivou SZČO. Právny rámec a ekonomické aspekty takto vytvorených živností. Podnikateľské riziko a znižovanie nákladov v režime švarcovho systému. Ponuky práce a pružnosť trhu.