Sociálno-ekonomické súvislosti hodnotenia kvality prepravy - Sosedová, Jarmila
Proces urbanizácie v sídelných celkoch mestského typu. Vzájomný pomer medzi verejnou a individuálnou dopravou. Deľba práce medzi jednotlivými zložkami dopravného systému. Pojem, hodnotenie a kritéria kvality z hľadiska zákazníka i z hľadiska prepravcov. Údaje, výpočty a porovnania v procese premiestnenia. Špecifické účinky na organizmus pri prekročení týchto hodnôt.