Výrobcovia a obchodníci sú odkázaní sami na seba - Marianyi, Peter
Systém podpory predaja domácich produktov na Slovensku. Komplikovaný problém, s riešením ktorého si štát zatiaľ nevie rady. Problémy na Slovensku a v Európe. Snahy riešiť problém na Slovensku. "Konzumovaním výrobkov vyrobených na Slovensku každý podporuje seba, svoju rodinu a tento štát".