Skončí úroda z polí v elektrárňach? - Vojtková, Viera
Určitá časť poľnohospodárskej produkcie sa už spracúva na biopalivá, na výrobu energie. Ďalšia časť tejto produkcie je surovinou na výrobu "zelenej chémie". Spolu s potravinami sú to tri skupiny plodín, ktoré si v budúcnosti čoraz intenzívnejšie budú konkurovať. Medzinárodná konferencia v Nitre Alternatívy využívania pôdy na výrobu potravín, bioenergií a fytoproduktov. Využitie moderných technológií pri výrobe potravín.