Čakanie na Veľký tresk
Koncom júna 2009 schválil parlament novelu, ktorou sa mení a dopĺňa zákon č. 223/2001 Z.z. o odpadoch. Dokument a spôsob, akým bol prijatý, vyvolal ostrú diskusiu všetkých zainteresovaných strán, ktorú pozastavilo až prezidentovo veto. Pozadie prípravy novely zákona. Protesty zainteresovaných proti navrhovaným zmenám v zákone. Recyklácia odpadu a poplatky spotrebiteľov.