Pohľad slovenskej verejnosti na životné prostredie a environmentálne problémy - Klocoková, Jana
Angažovanosť občanov Slovenska vo veciach životného prostredia. Environmentálne správanie. Strach zo zamorenej prírody. Podpora myšlienky udržateľného rozvoja. Zodpovednosť za stav životného prostredia. Všeobecný pokles angažovanosti. Miera informovanosti a dôvera v informačné zdroje.