Globalizačné súvislosti urbánneho vývoja a jeho sociálno-priestorové špecifiká - Gajdoš, Peter
Urbánny vývoj v nových globalizačných kontextoch. Globalizácia a urbánny vývoj v Európe. Špecifiká vývoja miest v stredoeurópskom priestore. Stav a vývojové zmeny v mestách na Slovensku.