Začlenenie riadenia operačného rizika do celobankovej štruktúry riadenia rizík. - Oravíková Podoliaková, Katarína
Systémy riadenia a kontroly rizík na celobankovej úrovni. Integrovaný rámec internej kontroly. Vnútorný kontrolný systém: COSO, Turnbullove smernice, COCO a KonTraG. Štruktúra a interakcia jednotlivých prvkov systému vnútornej kontroly. Riadenie rizika COSO ERM. Najčastejšie používané modely.