Únia nie je izolovaný ostrov - Žitňanský, Eduard
Rozhovor s vedúcou Zastúpenia Európskej komisie v Slovenskej republike o spoločnej zahraničnej a bezpečnostnej pilitike Európskej únie. Do akej miery sa darí zbližovať stanoviská členských krajín v otázkach vzťahov Európskej únie so svetom. Prečo je dôležitá zahraničná politika EÚ. Ciele a priority zahraničnej politiky EÚ. Spolupráca európskej diplomacie aj s nečlenskými krajinami.